Over-ear koptelefoons met top sound en passieve geluidsonderdrukking

Welk koptelefoon type ben jij? Doe de test!

In de trein op weg naar het werk, bij het joggen of thuis op de bank – koptelefoons zijn niet meer weg te denken uit ons dagelijks leven en bij al onze bezigheden. De eisen die je aan een koptelefoon stelt, zijn afhankelijk van waar en hoe je hem gebruikt. De constructie van de koptelefoon speelt hier een belangrijke rol – die heeft tenslotte een grote invloed op de afstraling van de geluidsgolven, het draagcomfort en de geluidsweergave.

Zo vind je jouw droomtype

Moet de koptelefoon tegen een druppel water kunnen tijdens het joggen, moet hij gemakkelijk in je tas passen? Wil je een draadloos model? Wat sound betreft, heeft iedere soort koptelefoon specifieke kenmerken van kristalhelder tot neutraal of met nadruk op de bas. Zo is het ook met de designs – daar heeft ieder model zijn voordelen. Welke koptelefoon het beste bij je past heeft te maken met je luisterbehoefte en lifestyle. Ben je sportief of hang je graag op de bank? Moeten het persé in-ears zijn of ben je op zoek naar een vette bas. Het antwoord op deze vragen geeft je uitsluitsel over het soort koptelefoon waarnaar je op zoek bent.

Met de fun-quiz ontdek je welk koptelefoon type je bent

Je kent het wel – de bomen door het bos, het kaf van het koren etc. Daarom vind je hier een korte test. Een minuutje van je tijd om te ontdekken welk koptelefoon type je bent.

 

Welk koptelefoon type ben jij: draag je over-ears, on-ears of in-ears?
Verschillende koptelefoons voor verschillende activiteiten en luisterwensen

 

Bekijk hier het overzicht Teufel koptelefoons

 

Foto’s: Teufel (alle)

Merken

Merken

Merken

Merken

Merken

Merken

Merken

Merken

Merken

Merken

Merken

Merken

Merken

Merken

Merken

Merken

Nieuwste artikelen

  1. Corrie
    20. jan. 2018, 18:18

    Mis een filmpje hoe of dedraden moeten worden gekoppeld .
    Als leek zou dat. Ij wrg helpen.
    Vr.gr en dank

Schrijf een commentaar

Je commentaar wordt beoordeeld voordat het wordt gepubliceerd.

Opmerking: Opmerkingen die ondersteuningsverzoeken bevatten, worden niet gepubliceerd. Neem contact op met onze klantenservice voor onderwerpen als werking, klachten of compatibiliteit. Bedankt.

Blogger

Pascale Teufel

Pascale Teufel