teufel tweede keus systemen

Teufel tweede keus – zo goed als nieuw?

In de Teufel shop vind je in de categorie SALE ook een link naar OUTLET/tweede keus. Vaak krijgen we de vraag wat tweede keus producten nu precies zijn.

Het antwoord is simpel: tweede keus artikelen van Teufel zijn speakers die uit het assortiment zijn genomen, magazijnvoorraden en artikelen uit ons retourbestand.

Het label tweede keus staat voor originele Teufel audiosystemen die technisch probleemloos functioneren, maar die eventueel kleine optische beschadigingen kunnen hebben. Deze beschadigingen bevinden zich aan de onder- of achterkant en zijn niet te zien wanneer je het systeem gewoon neerzet. Zijn er geen krasjes of dergelijke van 80 cm afstand te zien aan de voor- of zijkant, dan is het een tweede keus systeem.

Wat het geluid betreft is het product in tiptop toestand. Het gaat dus enkel en alleen om kleine optische beschadigingen. Het grote pluspunt van deze systemen is natuurlijk de fantastische prijs. Garantie en retourrecht gelden voor deze audiosystemen net als voor onze 1e keus producten.
Maar een kleine waarschuwing nog: op = op!

HIer vind je onze actuele tweede keus artikelen.

Nieuwste artikelen

Blogger

Pascale Teufel

Pascale Teufel