Teufel in Rotterdam

Teufel pop-up store in Rotterdam

Juli 2019, er wordt hard gewerkt aan de Coolsingel in Rotterdam. En nee, we hebben het dan niet over de verjongingskuur van de Coolsingel die eind 2020 voltooid zal zijn, maar over de Coolsingel 83. In dit pand kun je vanaf 19 juli terecht om Teufel producten live en van dichtbij te bekijken – en proefluisteren. Je vindt ons dan in onze pop-up store in hartje Rotterdam, op de Coolsingel – een van de meest bekende straten uit Nederland en dat niet alleen danzij Monopoly.

Van Berlijn naar Rotterdam

Op verzoek van onze vele fans die onze producten graag willen komen proefluisteren en van dichtbij willen bekijken zijn we op zoek gegaan naar een locatie. In 2020 is weliswaar een brandstore gepland – locatie en plaats nog onbekend – maar zolang wilden we jullie niet laten wachten. Daarom hebben we gekozen voor een tijdelijk concept: een pop-up store. In Rotterdam dit keer, de meest Berlijnse stad van Nederland.

Teufel Rockster op de Coolsingel 83 De pop-up store is gehuisvest in de INCONCEPT store – een mooi initiatief van Betty en Hans Kuik. De twee eigenaren bieden met hun concept store al vijf jaar lang onderdak aan verschillende roulerende fashion- en lifestyle labels, jonge ondernemers en gerenommeerde merken. Vanaf juli voegt Teufel hier een nog ongehoord muzikaal tintje aan toe – dat maakt een bezoek aan de concept store een ervaring voor alle zintuigen. Na het beluisteren van onze speakers en een wandeling langs al het andere moois kun je hier namelijk ook nog ontspannen bij een lekkere lunch en een heerlijke koffie gemaakt door echte barrista’s.  Klinkt goed toch?

Übercoolsingel pop-up!

Voor wie het concept van een pop-up store nog niet kent: dit is een unieke mogelijkheid voor een merk om zich in een andere en tijdelijke omgeving aan een veelal nieuw publiek te presenteren. In het geval van Teufel betekent dit echter ook dat we niet heel ons assortiment kunnen presenteren. In onze pop-up store vind je een gebundelde power van Teufel lifestyle producten als koptelefoons, en portables, onze streaming speakers. niet vergeten de all-in-one stereoset als de Kombo 500 plus een aantal soundbars. Last, but not least onze bestseller, de Ultima-serie.

INCONCEPT Store met Teufel productenPlan je een bezoekje aan onze pop-up store, neem dan een kijkje op de pagina van onze store voor de openingstijden en de producten die je kunt verwachten.

Ontdek coole producten in onze Teufel pop-up store en de webshop:

ROCKSTER CROSS

Naar de CROSS

Mini-Soundbar Cinebar One

Cinebar One

Naar de One

Teufel pop-up store in Rotterdam
3.8 (75%) 4 vote[s]

Teufel pop-up store in Rotterdam
3.8 (75%) 4 vote[s]

Gerelateerde artikelen

  1. Mick
    25. jul. 2019, 18:55

    Cool! Heel erg blij hiermee.

Schrijf een commentaar

Je commentaar wordt beoordeeld voordat het wordt gepubliceerd.

Blogger

Jonathan