kadotips

Teufel kadotips voor de beste kerstkado’s

Je hebt geen idee wat je dit jaar onder de kerstboom wilt leggen? Sokken, parfum en chocolade zijn ook niet echt inspirerend? Dan word je vast en zeker blij van onze kadotips. Ingedeeld in vier categorieën maken we het je heel gemakkelijk om een mooi kado te vinden dat ook nog eens prima bij je budget past – wat wil je nog meer!
En wanneer je voor 17 december bestelt, dan ligt je kado op tijd onder de boom. Uitzonderingen en meer info vind je hier.

Teufel nieuwkomers

Niks zo mooi als een Teufel nieuwkomer onder je boom. De ROCKSTER GO is een klein pakketje maar met een powersound die je zo snel niet zou verwachten bij een bluetooth speaker van dit formaat. Het is een echt stapmaatje. Je stopt hem makkelijk in je rugzak en voor alle uitstapjes & reizen die jullie samen ondernemen, hebben we hem voorzien van een robuust design dat zowel stootvast als ook waterdicht is.
Zoek je een Teufel nieuwkomer voor thuis? Radio 3sixty brengt leven in je keuken of studeerkamer met veel streamingmogelijkheden en een volle 360-graden sound.

Grote kadootjes voor weinig

Je broer luistert nog steeds met z’n telefoon naar muziek? Een no-go! De BAMSTER XS of de BAMSTER laten horen hoe het veel beter kan. Beide speakers zijn supercompact en stop je al net zo gemakkelijk in je tas of rugzak en ja, de BAMSTER XS kan je broer gewoon in z’n broekzak stoppen.
En je kleine neefje, zit hij alleen maar achter z’n PS4? Zeker weten dat hij uit z’n dak gaat wanneer hij de doos opent met de gaming headset, de CAGE. Een HD-headset met virtual surroundsound en een geïntegreerde USB-geluidskaart is een must voor iedere hardcore gamer.

 

Wat zou er in die pakjes zitten? Een Teufel, wat anders ! Leuk om te geven en te krijgen!

Grootse sound voor de hele familie

Of vermijd stress all the way en geef een groot kado dat iedereen blij maakt: een mega tv-sound! Dat kan met een soundbar als de Cinebar 11 of de Cinebar One+. Wil je echt groots uitpakken, dan is een 5.1 home cinema set als Consono 25 Mk3 een mooi alternatief. Filmavondjes, gaming- en luistersessies klinken als nooit tevoren.

Dubbel luisterplezier

Twee voor de prijs van een: de MOVE PRO en de BAMSTER PRO
De BAMSTER PRO en de MOVE PRO hier in een speciale kersteditie

Speciaal voor de feestdagen hebben we een portable duo voor jullie samengesteld met de bluetooth speaker BAMSTER PRO en de in-ears, MOVE PRO. Voor deze set betaal je tijdelijk slechts 199,99 euro – dat is maar liefst 159,99 euro minder dan na de feestdagen. Just so you know 😉.

Hier vind je alle kadotips van Teufel.

Gerelateerde artikelen

Blogger

Pascale Teufel

Pascale Teufel