ROCKSTER met 115 dB een van de luidste mobiele speakers ter wereld

ROCKSTER – deel 1: bluetooth speaker met mengpaneel

In ROCKSTER, de luidste mobiele bluetooth speaker op wielen deel 1 vertellen we jullie over:

  • volume
  • dj-mengpaneel
  • rechtstbijstandsverzekering rustverstoring

Eigenlijk was er niks speciaals gepland voor zaterdagmiddag. Buienradar voorspelde niet veel goeds. En toch…

’s Middags komt het zonnetje echter plotseling tevoorschijn en de whatsapp-berichtjes stromen binnen. Iedereen wil naar buiten. Het liefst met een hele bups vrienden, goede muziek en een barbeque. De open-air in het park is in no-time georganiseerd.

So far, so good. Het eten is lekker, je vrienden hebben goede zin, maar de sound? Die klinkt belabberd – een echte domper op de feeststemming.
Zou het niet vet zijn als je een flink podiumbeest voor de sound zou hebben? Een podiumbeest? Ja. Een flinke speaker zoals bij concerten. Hard. Powerful. Altijd speelklaar. Omdat Teufel Audio zelf ook wel van een feestje houdt, hebben we hier iets op bedacht: de ROCKSTER. De perfecte oplossing voor outdoor-party’s. Mobiel, want op wielen, met bluetooth, een krachtige sound en veel gadgets voor dikke muziekpret.

ROCKSTER - outdoor bluetooth speaker
ROCKSTER – outdoor bluetooth speaker op wielen met lange speelduur

Say what?

Zo en nu naar het allerbelangrijkste: wat kan dit podiumbeest? Van het volume heeft Teufel flink werk gemaakt: het vermogen van 115 dB behoeft dan ook geen nadere toelichting. Dit stelt iedere picknickdeken-smartphone-speaker in de schaduw. Harder dan een helicopter. Die bij al het  feestgedruis in het park niet meer is dan een lastige bromvlieg op de achtergrond.

Djs welkom

Als echt podiumbeest heeft de ROCKSTER natuurlijk ook een goede dj-connectie nodig. En die is bij de ROCKSTER geïntegreerd. Als dj beschik je bij de ROCKSTER over een 2-kanaals mengpaneel met volumeregelaar, crossfader en PFL-schakelaar voor pre fader listen.

ROCKSTER bluetooth speaker met dj-mengpaneel
ROCKSTER – met robuust dj-mengpaneel

Goed verzekerd is het halve werk

Als organisatie van een open air pas je natuurlijk op om geen bekeuring voor rustverstoring aan je broek te krijgen. Om op alles voorbereid te zijn kregen de eerste exemplaren van de ROCKSTER in het geboorteland Duitsland er een gratis een rechtsbijstandsverzekering bij. Just in case.

Wordt vervolgd: meer specs & features van de bluetooth speaker

In een volgend artikel lezen jullie nog meer over de bluetooth speaker ROCKSTER.

 

> > Naar deel 2 stroomverzorging

 


Gerelateerde artikelen

Schrijf een commentaar

Je commentaar wordt beoordeeld voordat het wordt gepubliceerd.