Opmerking: dit artikel komt uit ons archief en zal niet meer worden bijgewerkt. Sommige van de vermelde producten zijn niet langer verkrijgbaar. Als onderdeel van onze geschiedenis, blijft het artikel online. Veel plezier met de terugblik.

Een koninklijk geluid

De Oranje-gekte aka Koningsdag slaat dit jaar op vrijdag toe. Zon en zomerse temperaturen verhogen natuurlijk de feestvreugde, maar ook wanneer het weer tegenzit – op Koningsdag blijven we niet binnen.
Van Groningen tot Maastricht kun je op Koningsdag van muziek, feesten, bands en dj-optredens genieten. Omdat het barst van de tenenkrommende muziek hebben we de leukste acts voor je op een rijtje gezet.

Who / WhatWhereListen & dance
Joris Voorn All Night Long Amsterdam, MarktkantineDe hele nacht doordansen op de tunes van Joris Voorn.
Cartel Kingsday Amsterdam, WestergasttereinBinnen en buiten, overdag en 's nachts op diverse locaties feesten
These Guys Amsterdam, NDSM-werfWaar vorig jaar de Thundertruck staat, kun je nu luisteren o.a. Interstellar Funk, Clairvoyance &Gamma Intel
8Bahn Kingsnight Special Luxor Live en Musispark in ArnhemGratis toegang in Musispark, voor Luxor heb je tickets nodig. Wees er snel bij.
Oranjekade FestivalTramkade, Den BoschMet hiphop en house acts; Fresku, Dimitri, Luuk van Dijk, Gewelt & meer.
The King’s Garage SaleVera in GroningenMet Holiday Ghosts, The Krontjong Devils, Pizza Knife, Parkers en ¿mon3y.
Noisa InvitesOosterpoort in GroningenDrum 'n bass, dubstepp & elektro feest, begint op koningsnacht.
Koningsdag Live Nieuwe GroenmarktPatronaat en Røring hebben samen een podium met verschillende Nederlandse acts.
Oranjepop Hunnerpark in NijmegenMet Luwten, EUT, Birth of Joy, Fata Boom en nog veel meer
Koningsdag Containerbar Noord Containerbar Noord in RotterdamIn deze tijdelijke bar gebouwd van zeecontainers kun je luisteren naar de groovy tunes van Frankrijk, De Likt, Saladin en more.
Kralingse Bos FestivalKralingse Bos, RotterdamEen greep uit de line up: Ben Sims, Len Faki, Henrik Schwarz, Charlotte de Witte, Kraantje Pappie.
Kroonfestival Onder de Erasmusbrug op het WillemspleinMove to the beat met Juan Sanchez, Prunk, Chris Stussy, De Sluwe Vos en meer...
Vunzige Deuntjes XXL 013 in TilburgEen royale portie Hiphop, R&B en Dancehall
No Hits No Glory Kingsnight EKKO, UtrechtMet glitters. En vlagjes. En hits. En discoballen. Veel discoballen.
De Revolutie TivoliVredenburg in UtrechtDisco & techno: met Kölsch, Reinier Zonneveld, De Sluwe Vos, SHMLSS en meer.
Nightbirds KingsdayGrenswerk Café in VenloMet Nederlandse indiebands: Korfbal, Lewsberg, Gramma, Steve French, Alice D en Coolboxer.

Dancing days are over

Ben je meer van de vrijmarkten en is Koningsdag voor jou de tijd van het jaar om je van je oude spulletjes te ontdoen? Vergeet dan niet om voor een feestelijk geluid te zorgen bij je kraampje. Met een bluetooth speaker en een vrolijke playlist trek je geheid de meeste bezoekers naar je stand.

Sound to go

Houseparty

Gaat het na de vrijmarkt naar het buurtfeest of een barbecue in je eigen achtertuin? Ook dan is het feest niet compleet zonder een goede installatie. Een echte koning onder de speakers is onze ROCKSTER – the King of Rock. Hier mag iedereen zich eventjes een dj wanen – koppel twee smartphones aan elkaar en laat dit feestbeest tot leven komen. Wel even de hele buurt informeren dat die 121 dB uit jouw tuin afkomstig zijn 😉

Portabler Bluetooth Lautsprecher Rockster Air

ROCKSTER AIR

Naar product

Image: wikicommons

Nieuwste artikelen

Opmerking: de commentaarfunctie is dagelijks beschikbaar van 8 tot 21 uur.

Blogger

Pascale Teufel