De ultimatieve Teufel koptelefoontest

In de trein op weg naar het werk, bij het joggen of thuis op de bank – koptelefoons zijn niet meer weg te denken uit ons dagelijks leven en bij al onze bezigheden. Om het passende model voor jou te vinden, kun je onze koptelefoontest doen. Binnen een minuut weet je welk koptelefoon type goed bij je past.

Zo vind je jouw ideale koptelefoon

Moet de koptelefoon tegen een druppel water kunnen tijdens het joggen, moet hij gemakkelijk in je tas passen? Wil je een draadloos model? Wat sound betreft, heeft iedere soort koptelefoon specifieke kenmerken van kristalhelder tot neutraal of met nadruk op de bas. Zo is het ook met de designs – daar heeft ieder model zijn voordelen. Welke koptelefoon het beste bij je past heeft te maken met je luisterbehoefte en lifestyle. Ben je sportief of hang je graag op de bank? Moeten het persé in-ears zijn of ben je op zoek naar een vette bas. Het antwoord op deze vragen geeft je uitsluitsel over het soort koptelefoon waarnaar je op zoek bent.

Met de koptelefoontest ontdek je welk koptelefoon type je bent

Je kent het wel – de bomen door het bos, het kaf van het koren etc. Daarom vind je hier een korte koptelefoontest. Een minuutje van je tijd om te ontdekken welk koptelefoon type je bent.

Voordat je de koptelefoontest doet, is het handig om te weten waar je ongeveer naar op zoek bent. Het verschil zit ‘m vooral in het model: in-ears, on-ears en over-ears. We hebben de belangrijkste verschillen voor je samengevat.

In-ear koptelefoons: jouw muziek helemaal voor jou alleen

In-ear koptelefoons draag je in je oor en zijn door het mini-formaat perfect om de hele dag bij je te dragen. Dankzij de geavanceerde technologie hebben onze in-ears een helder geluidsbeeld, en zelfs bij een laag volume klinkt alles nog zeer goed. De door ons inhouse ontwikkelde constructie garandeert dat de oortjes ook goed blijven zitten bij snellere bewegingen. Bovendien zijn ze gemakkelijk schoon te maken zodat je er langer van kunt genieten. Je vindt oa de volgende in-ears bij ons: AIRY TRUE WIRELESS, MOVE BT & AIRY SPORTS.

On-ear koptelefoons: lichtgewichten met krachtige sound

We hebben ook verschillende on-ears in ons portfolio. Deze koptelefoons zitten op je oor en bedekken het niet volledig. Een prettig draagcomfort danzij de zachte oorschelpen en lichte geuidsabsorptie van omgevingsgeluiden maken van deze modellen echte allrounders. Met de bluetooth technologie is het mogelijk om onderweg of thuis draadloos van je muziek te genieten. Populaire modellen zijn de SUPREME ON en AIRY.

Over-ear koptelefoon: maximale geluidsdetails

Over-ear koptelefoons zitten volledig op je oor en omsluiten je oorsschelp. Hierdoor geniet je van een volle sound en een goede passieve geluidsonderdrukking. Over-ear koptelefoons vallen in twee categorieën: open en gesloten modellen. Een mix tussen deze twee is de halfopen koptelefoon. De meest populaire modellen zijn de REAL BLUE NC, de REAL BLUE, de REAL PURE, de Teufel MASSIVE en de MUTE BT.

Bekijk hier het overzicht Teufel koptelefoons

 

Foto’s: Teufel (alle)

Merken

Merken

Merken

Merken

Merken

Merken

Merken

Merken

Merken

Merken

Merken

Merken

Merken

Merken

Merken

Merken

Nieuwste artikelen

  1. Corrie
    20. jan. 2018, 18:18

    Mis een filmpje hoe of dedraden moeten worden gekoppeld .
    Als leek zou dat. Ij wrg helpen.
    Vr.gr en dank

Schrijf een commentaar

Opmerking: Opmerkingen die ondersteuningsverzoeken bevatten, worden niet gepubliceerd. Neem contact op met onze klantenservice voor onderwerpen als werking, klachten of compatibiliteit. Bedankt.

Je commentaar wordt beoordeeld voordat het wordt gepubliceerd.