Black Friday koopjes

Black Friday – de koopjesjacht is begonnen

Ben jij ook zo iemand die eind september al aan de surprises en kerstkado’s denkt? En ben je altijd op zoek naar een mooi koopje? Dan staat 24 november vast en zeker al in je agenda genoteerd. Dan is het namelijk weer Black Friday. Wat deze speciale vrijdag precies is, lees je hier.

Het ontstaan van Black Friday

Deze dag heeft net als veel andere ‘feestdagen’ zijn oorsprong in Amerika. Het is de dag na Thanksgiving, een feestdag die hoog in het vaandel staat in de Verenigde Staten, en die tevens het begin van het kerstseizoen inluidt. Veel werknemers nemen vrijdags vrij en maken van het lange weekend gebruik om al eerste kerstinkopen te doen.
In Amerika is Black Friday in fysieke winkels gestart. Winkels gaan vaak al ‘s ochtends vroeg om 5 uur open en bieden hun waren tegen de spotprijzen aan. Lange rijen met koopjesjagers voor de deur zijn dan ook eerder regel dan uitzondering.

Ook in Nederland groet de aandacht voor Black Friday gestaag. Anders dan in de VS speelt Black Friday zich vooral in webshops af. Lange rijen en drukke winkels heb je hier dus niet, wel vind je er veel hogere kortingen dan je ze in de stad zult vinden. Deze kentering van kentering van winkel naar onlineshop vindt nu langzaamaan ook in de VS plaats.

Bij Teufel gaan we nog een stapje verder en vind je nog voor Black Friday zelf al fantastische kortingen op het gehele assortiment. De Black Friday Presale opent haar online deuren van 16 tot en met 23 november. Op 24 november, 24 uur lang, breekt de hel dan los bij onze Black Friday sale.

 

De koopjesjacht gaat door – Cyber Monday

Wat een domper: op 25 november is alles weer voorbij. Fout. Niet bij Teufel. Want op de dag na Black Friday gaan we bijna net zo hard door met Cyber Monday. En ja hoor, ook deze dag komt oorspronkelijk uit Amerika. Het is het knalharde antwoord van de online shops aldaar op het van oorsprong toch eerder fysieke shoppen en als kleine troost voor alle werknemers die met tegenzin na het lange weekend weer aan het werk moesten.

Cyber Monday is in 2010 overgewaaid naar Europa en wordt ook in Nederland steeds meer voor online aankopen gebruikt. Ook bij Teufel vind je meer dan genoeg input en fantastische aanbiedingen voor de beste sint- & kerstkado’s.

 WOW deal tijdens Black Friday

Nog net niet kado – tijdens Black Friday vind je de vetste korting op zo goed als al onze audiosystemen. Of dit nu koptelefoons, portables, grote systemen als home cinema sets, vloerstaande tower speakers of streaming speakers zijn. Wedden dat je er extreem hebberig van wordt?

 

LT 5 licensed by Dolby Atmos
It’s raining sound met de Dolby Atmos set LT5

Zo krijg je tijdens deze shoppingdagen de kans om je thuisbioscoop tegen een spotprijs te upgraden. De LT5  Dolby Atmos 5.1 Set bijvoorbeeld bieden we met een flinke korting aan. Dit systeem geeft je woonkamer bioscoop allure, met een 3D sound die via naar boven gerichte zuilspeakers ontzettend ruimtelijk en realistisch klinkt. Het is de eerste Dolby Atmos set ter wereld met vier actieve eindversterkers. Het strakke design met elementen uit geborsteld aluminium en staal past het in ieder woonconcept en is een ware blikvanger.

 

Meer top producten tijdens Black Friday:

Black Friday – de koopjesjacht is begonnen

Gerelateerde artikelen

Blogger

Pascale Teufel

Pascale Teufel