Complete stereo installaties

Stereo installatie voor iedere gelegenheid – de Kombo serie

Complete stereo-installaties als de Kombo serie van Teufel zijn enorm populair. De reden? Je hoeft niet op zoek te gaan naar verschillende losse componenten om je vervolgens te verdiepen in de specificaties van de versterker en de speakers. Een ander voordeel is dat alle componenten van de stereo installatie van een en dezelfde fabrikant stammen, waardoor alles perfect op elkaar is afgestemd.

De Kombo-serie van Teufel bestaat uit verschillende speelklare installaties die geschikt zijn voor verschillende luisterbehoeftes en -wensen.

We leggen de verschillende Kombo sets uit.

Kombo 22 – onze kleinste allrounder

 

Zonder veel poespas, maar met een verrassend krachtige sound, zeker voor zijn formaat. De Kombo 22 is de perfecte oplossing voor in de kinderkamer, het vakantiehuisje of de studeerkamer, maar ook in een kleine starterswoning.
Technisch gezien heeft hij alles wat je van een mini stereo mag verwachten. Het is zelfs mogelijk om helemaal met de tijd mee te gaan en te streamen via bluetooth. En voor de kleine boxen van de set vind je altijd wel een plek.

Stereo installatie uit de Kombo serie
Klein en compact

Kombo 42 BT–  krachtig & compact

 

Een muzikale alleskunner, die in ieder interieur past en daar geheid voor veel luisterplezier zorgt. Compact slaat in het geval van deze Kombo alleen op z’n afmetingen, niet op het geluid. Want zelfs middelgrote ruimtes weet hij goed met een volle sound te vullen. De bijbehorende boekenplankspeakers, de Ultima 20 Mk2, zet je op het tv-meubel, op een statief of je hangt ze aan de muur. Het suffix BT staat voor bluetooth en dat betekent dat je al je playlists van je tablet of smartphone op je Kombo kunt afspelen.

Stereo installatie uit de Kombo serie
Kombo 42 BT – krachtig en compact

Nieuw: Kombo 42 BT Power XL – lagedrukgebied op komst

Identiek aan de Kombo 42 BT, maar met het verschil dat de sound nu flinke ondersteuning krijgt van een extra 100 Watt subwoofer. Het lagedrukgebied verplaatst zich zodoende van kleine naar middelgrote ruimtes.

Stereo installatie uit de Kombo serie
Kombo 42 BT Power XL – lagedrukgebied op komst

Nieuw: Kombo 42 BT Power XXL – je woonkamer, je dancefloor

In de Power XXL-versie krijgt de Kombo 42 BT ondersteuning van een 150 Watt subwoofer. Zo bespaar je flink op entree en heb je geen problemen meer om langs de uitsmijter te komen. En bij deze sound kloppen je buren niet gefrustreerd bij je aan, maar staan voor je deur om mee te feesten.

Stereo installatie uit de Kombo serie
Kombo 42 BT Power XXL – clubsound iin je woonkamer

Kombo 62 – power stereo installatie met bestseller

Bij de Kombo 62 is alles een maatje meer – het vermogen, de features en de speakers. Het hart van de stereo installatie? De meest verkochte tower speaker in Duitsland, de Ultima 40 Mk2. Samen met de krachtige Kombo 62 receiver heb je een ijzersterke installatie met kippenvel garantie en crispy bas. De receiver heeft veel extra’s als een phono ingang (MM (Moving Magnet) of MC (Moving Coil)). De luidsprekers zijn er in fris wit of klassiek zwart.

Stereo installatie uit de Kombo serie
Kombo 62 – power pakket met bestseller

Kombo 500 – fantastisch theater

De Kombo 62 receiver vuurt hier niet de Ultima 40, maar de tower speaker, Theater 500, aan. Muziekliefhebbers likken hun vingers af bij het horen van deze stereo installatie met de hoogwaardige 3-kanaals speaker. De kristalheldere sound en het brede geluidsbeeld komt gevaarlijk dicht in de buurt van een live gig. De krachtige cd-receiver met bluetooth en DAB+ zorgt voor een onuitputtelijk bron aan muziek.

Stereo installatie uit de Kombo serie
Kombo 500 – fantastisch theater

Ultima 20 Kombo

Naar Ultima 20 Kombo

Meer complete stereo sets

Gerelateerde artikelen

Blogger

Pascale Teufel

Pascale Teufel