Verjaardag Teufel Magazine

2 jaar oud – let’s celebrate

Twee jaar geleden, in april 2017 zijn we van start gegaan met het Teufel Magazine. Twee jaar waarin jullie tips, informatie, interviews en nog veel meer uit de audiowereld in het algemeen en die van Teufel in het bijzonder hebben kunnen lezen. En omdat we bij Teufel niet vies zijn van een feestje, vieren we het 2-jarig bestaan van het blog met een gave winactie. Vier je mee?

Geboortedag Teufel Magazine

Op 5 april 2017 verscheen het eerste artikel in ons Teufel Magazine. Sindsdien zijn er bijna wekelijks posts verschenen met de meest uiteenlopende thema’s. We laten jullie meekijken in de sound-kitchen van Teufel, we berichten over de laatste audiotrends, onze nieuwkomers, we stellen Teufel fans voor met hun eigen DIY-projecten en we gaan dieper in op audiotechnologieën.

Zoek het antwoord

Ergens in een van deze posts zit het antwoord verstopt op de vraag “Wat was het eerste Ultima model en uit welk jaar stamt de speaker?” Met een beetje speurwerk kom je er snel achter en dan ben je ook meteen een stukje dichterbij je Teufel prijs. We verloten namelijk drie vette prijzen onder alle inzendingen.
De volgende stappen zijn easy: stuur het antwoord op je vraag naar socialmedia@teufelaudio.nl en meld je aan voor de nieuwsbrief of whatsapp nieuwsbrief. Ben je al aangemeld voor de nieuwsbrief, niet getreurd, want ook jij kunt gewoon meedoen door het antwoord op je vraag te mailen.

Wie jarig is, deelt uit

En nu naar de prijzen 😊
Onder alle verjaardagsgasten verloten we een ROCKSTER GO, een Radio 3sixty en als hoofdprijs de nieuwe Ultima 40. Klinkt goed? Doe dan snel mee. De volledige voorwaarden voor deelname vind je hier.

Deze Teufel’s verloten we

ROCKSTER GO


Naar de GO

360-graden-radio

Radio 3sixty


Bekijk de radio

Ultima 40


Naar Ultima 40

 

Veel plezier!


Nieuwste artikelen

Schrijf een commentaar

Je commentaar wordt beoordeeld voordat het wordt gepubliceerd.